Un bărbat din judeţul Constanţa a încercat să-şi taie gâtul cu un cutter: un echipaj SMURD şi poliţiştii au ajuns la faţa locului

1
3748
Imagini de la faţa locului

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, sâmbătă, 6 mai, în jurul orei 18.00, în localitatea Lanurile din comuna Bărăganu, judeţul Constanţa. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care ar fi încercat să se sinucidă.

Potrivit informaţiilor noastre, pe fondul unor neînţelegeri cu familia, în speţă cu fratele geamăn şi mama, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, aflat în stare de ebrietate, ar fi încercat să-şi provoace răni în zona gâtului, cu un cutter, în timp ce se afla la domiciliul său.

Din fericire, rana provocată a fost una superficială, astfel că viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri medicale, iar bărbatul a refuzat să fie transportat la spital. Însă, potrivit informațiilor noastre, a fost dus, totuși, la o unitate spitalicească pentru investigații amănunțite.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, dar şi câţiva localnici, care au încercat să-l ajute până la sosirea echipajului SMURD.

Oamenii din localitate susţin că este un om liniştit şi muncitor, foarte credincios, şi nu-şi pot explica cum de a ajuns să recurgă la un asemenea gest.

L.B.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.