Un bărbat neidentificat, găsit în stop cardio-respirator, cu un pumn de colivă în gură

5
44761
Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor victimei. FOTO Focus Press

Un bărbat a fost găsit căzut cu fața în jos, inconștient, în după amiaza zilei de 23 ianuarie, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona CET. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor.

Potrivit reprezentanților ISU Constanța, echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare și s-a cerut în sprijin un echipaj cu medic. La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care a continuat manevrele de resuscitare, dar fără succes. Cel mai probabil acesta a făcut stop cardio-respirator prin obstrucția de căi aeriene superioare.

Bărbatului i-a fost scoasă din gură, potrivit martorilor, de către cadrele medicale, o cantitate mare de colivă cu care probabil s-a înecat.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Cimitirului Central unde urmează a i se efectua necropsia și a se stabili exact cauzele decesului.

Cătălin SCHIPOR

5 COMENTARII

  1. Cunosc zona aia. Sunt niste baruri exact in locul care se vede in poza, este si o statie de autobuz iar fix peste strada este chiar un centru medical CU serviciu de ambulanta privata. Intre momentul in care omul s-a inecat si momentul in care a ajuns ambulanta au trecut cel putin 20 de minute. Asta inseamna cateva zeci de oameni care au trecut pe langa el fara sa faca NIMIC. Ca sa nu mai vorbim de traficul auto din zona. Omul asta a murit cu zile, putea fi salvat poate doar si printr-o palma data pe spate. Atat de mult ne-am inrait ca oameni, incat stam sa spargem seminte cand cineva moare langa noi ? In cazul asta meritam Covid-ul si toate relele care ni se intampla……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.