Un bărbat și-a șantajat amanta să îi anuleze datoria, altfel îi spune soțului despre relația lor: a fost arestat

0
2684
IMagine cu rol ilustrativ, Sursa foto: reporterls

Un bărbat din județul Sibiu și-a șantajat amanta pentru a recupera o sumă de bani. Acesta a amenințat-o că îi spune soțului despre relația lor dacă nu i se înapoiază o sumă de bani împrumutată chiar de la cei doi soți.

Incidentul s-a produs în orașul Agnita. Polițiștii au aflat că bărbatul o șantajează pe femeie pentru a recupera o sumă de bani, noteaza Mediafax.ro

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un localnic în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada martie – aprilie a.c., ar fi amenințat o femeie din aceeași localitate că îi va dezvălui soțului acesteia faptul că au întreținut relații sexuale dacă femeia nu-i va returna o sumă de bani pe care, împreună cu soțul, o împrumutaseră de la presupusul autor”, au anunțat anchetatorii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. În timpul unei percheziții domiciliare, anchetatorii au confiscat mai multe unități de stocare a imaginilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.