Primăria Năvodari: Cererile pentru acordarea tichetelor sociale de Paşte se mai pot depune până în data de 23 aprilie

0
37

Cererile pentru acordarea tichetelor sociale de Paște 2021 se pot depune până în data de 23 aprilie, pentru că a fost prelungit termenul de primire a documentelor, susţine Pimăria Năvodari.

Până în prezent, peste 2050 de persoane au solicitat acordarea acestui tip de beneficiu social. Cererile, însoțite de documentele aferente fiecărei categorii de beneficiari în parte, se pot depune la sediul Direcției Asistență Socială Năvodari, din Str. Sănătății, nr. 2, de luni până vineri, între orele 09.00-15.00. Persoanele îndreptățite se vor prezenta cu actul de identitate original, pensionarii cu cuponul de pensie și persoanele încadrate în grad de handicap cu certificatul de încadrare în grad de handicap.

Primăria Orașului Năvodari oferă tichete sociale următoarelor categorii de beneficiari, conform HCL nr. 30/24.02.2017, modificată prin HCL nr. 236/20.09.2019: pensionari cu venituri până în 1.450 de lei, persoane fără niciun venit, persoanele încadrate în grad de handicap grav sau accentuat, beneficiarii de venit minim garantat, precum și beneficiarii de alocație de susținere a familiei.

Valoarea nominală a unui tichet social este de 10 lei. În funcție de categoria socială din care fac parte beneficiarii, se pot acorda între 4 și 6 tichete sociale/persoană. Distribuirea tichetelor sociale de Paște 2021 se va face prin Poșta Română, cu recomandare de primire, până în data de 29 aprilie 2021, în funcție de măsurile impuse de Ministerul Sănătății, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19“, susţin reprezentanţii Primăriei Năvodari.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.