Poliţiştii locali din Năvodari au notificat agenții economici și dezvoltatorii imobiliari să nu mai permită câinilor pe care îi adăpostesc să părăsească incintele

0
36

Oamenii legii din Năvodari au notificat zilele trecute agenţii economici şi dezvoltatorii imobiliari să-şi asume legal responsabilitatea deţinerii şi îngrijirii câinilor pe care îi adăpostesc.

Lucrători ai Poliției Locale Năvodari s-au aflat în Mamaia Nord pentru a notifica agenții economici și dezvoltatorii imobiliari care au șantiere de lucrări deschise să nu mai permită câinilor pe care îi adăpostesc să părăsească incintele. De multe ori, animalele sunt nesupravegheate, ies pe domeniul public și devin agresive, iar lucrătorii de la Ecarisaj nu sunt lăsați să îi strângă pe motiv că acești câini le păzesc șantierele, localurile, terasele, etc. În atare condiții, Poliția Locală i-a notificat pe cei care se află în această situație să nu mai lase animalele libere pe străzi și să demareze procedurile pentru a-și asuma și legal responsabilitatea deținerii și îngrijirii acestor câini“, susţin reprezentanţii Primăriei Năvodari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.