Un bărbat și o femeie găsiți morți, cu urme de cuțit, într-un imobil din Constanța

0
4510
Polițiștii au ajuns la locul crimei. FOTO FP

O femeie în vârstă de 51 de ani și un bărbat de 52 de ani, concubini, au fost găsiți morți în seara de 25 octombrie într-un imobil de pe strada Bărăganului din municipiul Constanța.

Cei doi au fost găsiți în jurul orei 18.30 de către fiul femeii când s-a întors acasă. Potrivit unor surse neoficiale, prima impoteză este că bărbatul ar fi ucis-o pe concubină cu un cuțit, apoi cu aceiași armă s-a sinucis și el.

Echipaje ale poliției și procuraturii se află la fața locului unde efectuează cercetări.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE h 20.20

„Astăzi, în jurul orei 18.10, polițiștii din Constanța au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că și-ar fi găsit mama și pe concubinul acesteia decedați, în locuința femeii din municipiul Constanța.

Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre o femeie, de 51 de ani și un bărbat, de 52 de ani, ambii fiind decedați, prezentând plăgi tăiate la nivel toracal.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Trupurile neînsuflețite urmează a fi transportate la morgă, în vederea executării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului“ au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.