Un bloc care se construieşte în Năvodari va avea 5 etaje în loc de 4

0
1512

Investiții peste investiții în orașul Năvodari. Domeniul imobiliar se află în plină ascensiune. În ultimii ani s-a construit continuu, atât în oraș cât și în zona Mamaia Nord. Recent, instituția abilitată de mediu a lansat un anunț ce vizează publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în ceea ce privește supraetajarea cu un etaj a unui bloc de cinci etaje, în Năvodari.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modificare proiect autorizat cu AC 587/29.10.2020 prin modificare compartimentare și supraetajare în limita a 20% din suprafața desfășurată de la P+4Etaje+ Spații Tehnice la P+5Etaje+Spații Tehnice”, propus a fi amplasat pe strada T2, FN, parcela 206/34, Lot 2, orașul Năvodari.

Beneficiarul investiției este societatea BLD Construct Armat SRL. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, numărul din municipiul Constanța,  23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile, observațiile, dar și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 30.09.2021(în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

Societatea BLD Construct Armat SRL a luat naștere la data de 17 iulie 2020, având sediul pe strada Sit. Petre Papadopol, numărul 14. Administrator este Banu Liliana, care este și asociat împreună cu Ciochina Florian Alexandru, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cifra de afaceri raportată în anul 2020 a fost 0, profitul net de -570 de lei, iar datoriile se ridică la 198.262 de lei. Societatea nu are niciun angajat.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.