Un bloc de 3 etaje se va construi pe strada Opalului din Constanța

0
717

Imobilele a căror certificate de urbanism au fost emise în cursul anului trecut vor răsări pe străzile municipiului Constanța. Spre exemplu, pe strada Opalului la numărul 14 se va construi un bloc de 3 etaje.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Construire imobil S+P+ mezanin +3 etaje-locuințe colective, subsol general, parcări auto, cabinete medicale la parter”,  propus a fi amplasat pe strada Opalului, numărul 14 din municipiul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, județul Constanta și la sediul titularului Lake Street Residence  S.R.L., cu sediul înConstanța.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.

Precizăm că la data de 14 octombrie 2019, societatea a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 3728 – „Modificare proiect în curs de execuţie autorizat conform A.C. nr. 1335 din 20.08.2019 – Construire imobil S+P+3e locuinţe colective, subsol general, parcări auto – prin supraetajare cu un nivel, o singură dată, în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirilor, conform Legii nr. 50/ 1991, recompartimentări interioare şi refaţadizare. Supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.