Lupu: “Voi elimina din organigramă departamentele nefuncționale care nu-și au rolul și care nu și-au făcut simțită prezența lor în Consiliul Județean”

0
517

Președintele Mihai Lupu a anunțat joi, 12 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că intenționează să modifice organigrama Consiliului Județean Constanța. Președintele CJC ia în calcul și desființarea anumitor departamente.

Totul este în dinamică. I-am asigurat pe toți salariații Consiliului Județean că dacă ei vor să fie parte activă a proiectelor cetățenilor vor rămâne, dacă nu, nu. Sună tranșant, însă așa va fi. Această evaluare va lua sfârșit în scurt timp, pentru că va fi o nouă organigramă. Sunt anumite organisme în plus sau care nu își găsesc locul aici, sunt organisme care nu și-au făcut treaba sau care ar trebui să-și facă treaba. Voi propune o nouă organigramă, o organigramă atât cât trebuie să fie. Voi elimina din această organigramă departamentele nefuncționale care nu-și au rolul și care nu și-au făcut simțită prezența lor utilă în administrarea Consiliului Județean. Nu vreau să timorez oamenii. Știu foarte clar ce a funcționat și ce nu a functionat și de ce“, a declarat preşedintele Mihai Lupu.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.