Un constănțean stabilit la Sankt Petersburg, reprezentantul în România al cunoscutei platforme IT, Xometry

0
577
Andrei Vîlcovan - Xometry

Xometry este o platformă digitală ce automatizează procesul de producție industrial și aduce împreună clienți din toată lumea și companiile prelucrătoare din Europa. Datorită soluțiilor inovative, utilizând inteligență artificială, aplicate pentru optimizarea sarcinilor tehnice și alocarea comenzilor, Xometry s-a consolidat ca lider de piață global.

Serviciile companiei sunt utilizate de fimele BMW, Bosch, Dell, precum și organizațiilor din industria aerospațială, precum NASA.

„Xometry Europe este ramura europeană a companiei americane Xometry și are sediul și laboratoarele pentru controlul calității din 2019 în Germania, Ottobrun. Compania este specializată pe producție utilizând tehnologie de frezare CNC, strungare CNC, turnare prin injectie, indoire cu Abkant, imprimare 3D și invită companiile românești cu capacitate de producție disponbilă să se înregistreze pe platformă pentru a accesa si prelua comenzile Xometry“ a precizat constănțeanul Andrei Vîlcovan.

Potrivit acestuia, utilizând platforma Xometry, un atelier de CNC din România, de exemplu, poate accesa cu ușurință comenzi din Polonia sau Germania 24/7, cu confirmare instantanee.

Nu de mult m-am alăturat echipei excepționale Xometry și sunt răspunzător pentru dezvoltarea rețelei de parteneri în România. Sunt încântat să anunț că am preluat o sarcină dificilă, dar care mă motivează nespus. Sper să contribui, cu experiența și energiile mele la dezvoltarea Xometry, dar și la promovarea industriei românești ce se bucură deja de o reputație excelentă“ a precizat Andrei Vîlcovan.

Platforma este gratuită și nu prespune niciun comision sau abonament pentru utilizare sau preluare comenzi.

La momentul de față avem deja aproximativ 100 de companii din România ce preiau activ
comenzi de producție de pe platforma Xometry. Experiența de colaborare cu partenerii din
România este una excelentă, componentele produse sunt de înaltă calitate, de aceea am decis să ne extindem în România la scară largă. Companiile producătoare din România prezintă o serie de avantaje competitive foarte importante și dorim să găsim cele mai bune companii pe care să promovăm și să le oferim cît mai multe comenzi, tocmai pentru a dezvolta și mai departe punctele lor forte“
a declarat Andrei Vîlcovan – Manager de dezvoltare a rețelei de parteneri Xometry în România.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.