Un copil de 1 an şi 7 luni, abandonat în Spitalul Medgidia, a fost preluat la Mangalia

0
1931
sursa foto: Getty Images

Unitatea medicală din Mangalia este spital suport pentru alte patologii, non-CCOVID, şi vine în sprijinul marilor spitale din judeţul Constanţa, ca urmare a înmulţirii cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus. Astfel, s-a luat decizia ca Spitalul Mangalia să vină în sprijinul pacienţilor non-COVID care sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Constanţa sau chiar la alte spitale din judeţ. În unitatea sanitară din Mangalia s-a degajat o secţie pentru preluarea cazurilor care ajung la Mangalia pentru a fi tratate de alte afecţiuni.

La nivel judeţean, Spitalul Medgidia este spital desemnat în tratarea pacienţilor COVID – 19 pozitiv, spital suport pentru infecţioase, apoi Spitalul de Pneumoftiziologie Constanţa. Momentan, noi suntem spital pentru toate celelalte patologii medicale, suport pentru Spitalul Județean şi ceea ce avem de întâmpinat zi cu zi. La sfârşitul săptămânii trecute am preluat în grija noastră un copilaş de doar 1 an şi 7 luni, abandonat la Medgidia, dar şi un bătrân cu o hemipareză în urma unui accident vascular cerebral (AVC), ambii de la spitalul din Medgidia, tocmai pentru a-i proteja de noul coronavirus. În cadrul spitalului nostru, au fost testate 14 persoane suspecte, dintre care doar una s-a confirmat pozitiv, fiind transportată la Constanţa”, a declarat Alina Dan, managerul Spitalului Mangalia.

Reprezentanţii Spitalului Mangalia mulţumesc tuturor celor care vin în sprijinul unităţii sanitare prin donaţii. “Vă asigurăm de toată dăruirea şi implicarea noastră, le mulţumesc colegilor mei pentru curajul şi devotamentul lor şi le promit că voi face tot ceea ce-mi stă în putere să-şi desfăşoare activitatea în siguranţă! Încă o dată, mulţumesc tuturor celor care dau dovadă de atâta omenie, prin donaţiile către spital, în astfel de momente grele”, a mai adăugat managerul unităţii medicale din Mangalia.

Alexandra VASILE

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.