Un copil în vârstă de 7 ani a murit sufocat după ce ar fi fost închis în mașina de spălat de sora mai mică

0
5432

Un tragic eveniment a avut loc în seara de 11 august într-o familie din municipiul Tulcea. Rămași singuri în casă, cei doi copii s-au jucat la mașina de spălat. Unul dintre ei a intrat în cuvă, iar celălalt ar fi închis hubloul.

În seara zilei de 11 august polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 7 ani, a fost găsit decedat în cuva unei mașini de spălat dintr-un imobil din municipiul Tulcea.

În baza sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenție a declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform art.192 din Codul penal și s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanțelor decesului. De asemenea, polițiștii au informat reprezentanții D.G.A.S.P.C. Tulcea privind incidentul, pentru dispunerea măsurilor legale conform competențelor.

Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.