Un fost campion naţional de yachting plănuieşte să construiască un imobil cu SPA și piscină la Năvodari

0
2810

Patronul resortului Marina SURF, Robert Penciu, care este și fost campion naţional de yachting, dorește să îşi ridice un nou bloc în Mamaia Nord. În acest sens a fost solicitat acordul de mediu pentru proiectul: „Construire imobil P+7E locuinte colective cu centru SPA si piscina”, propus a fi amplasat pe bulevardul Mamaia Nord, nr. 81.

Terenul pe care vor fi executate lucrările din acest proiect este proprietatea beneficiarului și este în prezent liber de construcții. Are o suprafaţă totală de 15.573 mp, din care 597.50 mp amprentă la sol, iar suprafața desfășurată de 4.780 mp (fără balcoane). Accesul principal la locuințe se va realiza pe latura de sud prin intermediul unui nod de circulație verticală dotat cu scară de evacuare + 2 lifturi, în timp ce accesul la garaje se va face pe latura de nord direct de la nivelul străzii. Clădirea va fi realizată pe structură mixta de cadre beton armat și pereți cu placă dală de beton armat, cu fundații de tip radier general din beton armat, realizat pe o pernă de piatră spartă.

Înființată în anul 2017, firma Marina Surf are sediul social în Năvodari. Societatea este controlată de Daroff SRL, cu 50% din capitalul social, și Neagu Alexandru, cu 50% din capitalul social. Neagu Alexandru și Penciu Robert sunt administratorii firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.