Un fost consilier local din Eforie vrea să construiască zone de depozitare agroindustriale în localitatea 23 August

0
1727

În localitatea 23 August societatea Agro Valpet SRL dorește să construiască hale și imobile administrative pe un teren de 2,5 hectare. Până la concretizarea obiectivului de investiții, beneficiarul a transmis Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu tehnic privind elaborarea unui PUZ pentru introducerea în intravilan  și stabilirea reglementărilor urbanistice.

În zona respectivă și a terenului de 13.702 mp ce reprezintă suprafața de teren propusă pentru introducerea în intravilan din cele 2,5 hectare nu există dotări cu apă, telefonue și energie electrică, cele mai apropiate situându-se la aproximativ 200 metri.

Beneficiarul investiției apreciază introducerea în intravilan a suprafeței de 13702 mp și stabilirea reglementărilor stilistice ca fiind de folos zonei, având în vedere faptul că pe teritoriul administrativ al comunei 23 August există atât zone cu locuințe individuale cât și terenuri agricole deținute de persoane fizice, asociații agricole, respectiv cooperative agricole ce produc o cantitate foarte mare de produse agricole.

Implementarea unei zone de depozitare (construcții agroindustriale) ce va fi deservită de construcții administrative va fi benefică pentru comunitate. Totodată este specificat faptul că regim maxim de înălțime al construcțiilor va fi de P+2 Etaje.

Societatea Agro Valpet SRL a fost înființată la data de 14 noiembrie 2001, având sediul pe strada 6 Martie din localitatea Eforie Sud. Administratori dar și asociați sunt Petre Ion (fost consilier local în Eforie), cu 63% din capitalul social și Petre Valentin, cu 37% din capitalul social.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.