Un fost deputat se apucă de construcţia unui hotel de 11 etaje în staţiunea Mamaia

0
1411
Dumitru Becșenescu, sursa foto: www.zf.ro

Investițiile în stațiunea Mamaia continuă să înflorească și se construiește de zor, deși  zona este sufocată de betoane. În cursul zilei de marți, 13 aprilie a.c., Primăria Municipiului Constanța a emis Certificat de Urbanism în vederea edificării unui imobil de unsprezece etaje, cu funcțiunea de aparthhotel.

Societatea care a obținut undă verde din partea municipalității este Mamaia Resort Hotels SRL. Prin actul de urbanism cu numărul 1151, emis marți, 13 aprilie a.c., se urmăreşte construirea unui imobil P+11, etaje cu funcțiunea de aparthotel, spații comerciale, parcare și amenajări exterioare. Prezentul document are o valabilitate de 12 luni.

Societatea Mamaia Resort Hotels SRL a fost înființată la data de 12 octombrie 1994 şi are sediul social în stațiunea Mamaia, Complex Jupiter- Junona. Asociații juridici ai companiei sunt SC Antares Management SRL, cu sediul în Râmnicul Vâlcea, administrator fiind omul de afaceri vâlcean Dumitru Becșenescu (fost deputat între anii 2008-2014) și RC2 LTC, iar ca asociat persoană fizică, pe Ștefania Nicoleta Becșenescu, iar administratorii firmei sunt Becşenescu Dumitru, Moraru Anca Olivia şi Oancea Cornelia Mioara.

În anul 2019, cifra de afaceri ai societății Mamaia Resort Hotels SRL a fost de 13.749.735 lei, cu un profit net de -263.285 lei și un număr de 109 angajați.

Fostul deputat liberal PD Dumitru Becșenescu a făcut senazţie în paginile publicaţiilor în anul 2007, iar asta pentru că are o avere impresionantă, aflându-se în fruntea firmei Antares. Totodată, acesta este implicat și în afaceri imobiliare, de la cartiere de lux, la hoteluri.

Precizăm că în anul 2018 SC Mamaia Resort Hotels SRL a obținut, la data de 11 iulie, de la Primăria Constanța, un Certificat de Urbanism cu numărul 2607, care constă în ”Refacere fațade corpuri cazare și centru de conferințe . refacere fațade și copertină corp recepție, închidere parțială logii corpuri cazare, realizare corp pe legătură între centrul de conferință și corp cazare”.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.