Un cunoscut om de afaceri din Mangalia vrea să investească şi în Saturn: construieşte două vile turistice cu piscină

0
3854

Saturn, staţiunea situată în imediata vecinătate a municipiului Mangalia, atrage prin câteva avantaje pe care le ofera turiştilor săi. Vegetaţia bogată şi liniştea ar fi două dintre caracteristicele care fac ca Saturn să fie căutata de cei care îşi doresc o vacanţă relaxantă departe de agitaţia cotidiană. Toate unităţile de cazare sunt înconjurate de spaţii verzi şi pomi care asigură aer curat şi răcoare în timpul verilor toride.

În ultimul timp mai mulți investitori au venit spre sudul litoralului pentru a-și ridica hoteluri sau vile turistice asta și pentru că din ce în ce mai mulți turiști preferă să se cazeze aici. Patronii unui hotel din stațiunea Jupiter au în plan să construiască două vile turistice pe strada Greenport nr.15B din Saturn și au cerut acordul de mediu pentru proiectul „Construire două imobile P+1E – vile turistice, piscină și împrejmuire teren”, titularul investiției fiind societatea BIA MARY S.R.L. reprezentata prin Beghim Sebat.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din Constanța, pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul BIA MARY S.R.L. și la sediul titularului în Saturn, pe strada Greenport, nr. 15. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Firma BIA MARY a fost înființată în anul 1994 și este deținută de familia Beghim. Mariana și Sebat Beghim dețin câte 50% din capitalul social și ambii sunt administratorii societății. Tot pe această firmă funcționează și Hotelul Iris de trei stele din Jupiter. În anul 2019 firma a avut o cifră de afaceri de 12.349.916 lei și un profit net de 964.245 lei.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.