Un influent om de afaceri din Buzău construiește un bloc de cinci etaje în stațiunea Mamaia

0
1239

Proiectele imobiliare continuă să se concretizeze în stațiunea Mamaia. Afaceriștii încă aleg nordul litoralului pentru investiții și construiesc blocuri, hoteluri ori vile turistice.

Primăria municipiului Constanța a eliberat în cursul zilei de joi, 11 noiembrie a.c. autorizația de construire solicitată de către unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Buzău, Manole Gheorghe, dezvoltator de eoliene.

Conform actului cu numărul 924 eliberat de municipalitate, se va construi un imobil cu funcțiunea de locuințe colective, în regim de înălțime de cinci etaje, în stațiunea Mamaia. Amplasamentul este situat în pe bulevardul Mamaia la numărul 465, pe malul Lacului Siutghiol.

Societatea Sun Mamaia Invest SRL a fost înfiinţată la data de 14 octombrie 2009, având sediul pe strada Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu, numărul 3 din Buzău. Administratori sunt Manole Gheorghe și Stancu Gabriel. Unic asociat este Manole Gheorghe. Cifra de afaceri raportată în anul 2020 a fost de 60.000 de lei, profitul net de 51.681 de lei și datorii de 186.616 de lei.

Această societate și-a arătat intenția, către Primăria municipiului Constanța, în timpul mandatului lui Decebal Făgădău, de a cumpăra 300 metri pătrați de spațiu verde. SRL-ul a depus o cerere de cumpărare pe 12 noiembrie 2018. În raportul Direcției Autorizare și Sprijin Agenți Economici din cadrul Primăriei Constanța se arată că „municipalitatea nu intenționează demararea unor programe sau proiecte pe acest teren”. Totodată, în document se arată că cel care cumpără poate schimba funcțiunile și celelalte reglementări urbanistice cu respectarea legii și doar dacă mai dă niște bani în plus.

Loredana MIHAI

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.