Un jandarm constănțean, aflat în timpul liber, a oprit un bărbat care voia să fugă după ce a intrat cu mașina într-un imobil

0
653

Un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a prins în dimineața zilei de duminică, 14 martie, a.c., un bărbat care intenționa să plece de la locul accidentului, după ce a dărâmat cu mașina poarta unui imobil.

Duminică, 14 martie, în jurul orei 06.40, plutonier major Tudoroiu Ștefan a observat pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din municipiul Constanța, un autoturism ce se deplasa nefiresc, intrand în poarta unui imobil. Conducătorul auto a coborât din mașină intenționând să plece de la locul evenimentului.

Ghinionul lui a fost un subofițer de jandarmerie aflat în timpul liber, care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a sesizat că este ceva în neregulă cu șoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică.

După de a asigurat mașina și scos cheile din contact, subofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care șoferul în cauză devenit
recalcitrant și a intenționat să plece, fiind oprit de omul legii. Polițiștii rutieri au ajuns imediat la fața locului, dar întrucât conducătorul auto a refuzat să sufle în aparatul etilotest, a fost preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.