Un magazin din centrul comercial TOM a deschis din nou duminică după ce mai primise o amendă sâmbătă pentru nerespectarea regulilor

1
6197
Magazin de încălțăminte din centrul comercial TOM - Foto: Cititor Focus Press

În cursul zilei de sâmbătă, 19 decembrie, a.c, polițiști constănțeni au mers în control în centrele comerciale și au identificat 6 puncte de lucru ale unor societăți comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activității. Un magazin din centrul comercial Tom a deschis și astăzi, deși ieri au primit amendă.

Polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 30.000 de lei. Potrivit informaţiilor noastre, a fost vorba despre centrele comericale VIVO şi TOM. În centrul comercial VIVO erau deschise un magazin de haine şi unul de jucării. La centrul comercial TOM era deschis acelaşi magazin de jucării ca şi la VIVO, o insulă cu obiecte personalizabile, o florărie şi un magazin de încălţăminte.

Cu toate acestea un magazin de încălțăminte din centrul comercial TOM a deschis și în cursul zilei de duminică, 20 decembrie, a.c, cu toate că ieri au primit amendă pentru că nu respectau regulile impuse de autorități pentru perioada carantinei. Un cititor a sesizat cotidianul nostru și ne-a trimis fotografii de la fața locului. Forțele de ordine au mers din nou în control și au sancționat societatea în cauză.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța societatea a primit în cursul zilei de duminică, 20 decembrie, a.c., o amendă de 10.000 de lei.

M.G.

1 COMENTARIU

  1. Pai da k si aia nu puteau dracu sa isi tina gura ? Care e problema k vai doamne magazinul e deschis ?trezitiva dracu la realitate si realizati k asta e o manipulare, covidu nu exista

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.