Constănţeanul Stelian Ion va fi ministru al Justiţiei!

0
4138
Stelian Ion - ministrul Justiției

Constănţeanul Stelian Ion va fi ministru al Justiţiei. Decizia a fost luată azi, după consultări în cadrul alianţei.

PNL, USR-PLUS şi UDMR au ajuns la un acord privind împărţirea ministerelor. Astfel, USR obţine unele dintre cele mai bune ministere, printre care şi cel al Justiţiei, unde propunerea este Stelian Ion.

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la alegerile pentru Primăria Constanţa, a obţinut un scor bun la locale, demonstrând astfel că organizaţia de la malul mării este una dintre cele mai puternice din ţară. Avocatul constănţean a fost vehiculat pentru funcţia de ministru al Justiţiei încă din primele zile ale discuţiilor privind formarea noului guvern, moment în care a fost atacat, din nou, cu povestea locuinţei ANL pe care a obţinut-o în urmă cu mulţi ani de la RAEDPP.

Decizia ca el să fie propunerea pentru Ministerul Justiţiei a fost bătută în cuie azi, urmând ca ea să urmeze cursul firesc, până la validare.

Reaminim că de la Constanţa au mai fost miniştri, de-a lungul timpului: liberalul Puiu Haşotti (la Cultură), PSD-istul Felix Stroe la Transporturi (câteva luni), Nicolae Moga (Interne, doar o săptămână!).

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.