Un meci cât un sezon pentru FC Farul

0
114

FC Farul joacă marți, de la ora 19.30, în deplasare cu U Craiova 1948, ultimul meci al ei din sezonul regulat al Ligii Secunde.

Elevii lui Ianis Zicu ocupă poziția a 4-a înainte de duelul din Bănie, la egalitate cu U Craiova 1948 dar cu un golaveraj mai slab și un meci în plus.

Bătălia pentru primele șase locuri ce asigură prezența în play-off este infernală. Între locul 1, pe care se află ASU Poli Timișoara, și locul 11, pe care stă Csikszereda, diferența este de doar 4 puncte.

Astfel Farul, care va vedea de pe margine ultima etapă a sezonului regulat, cea cu numărul 21, nu are decât o singură variantă: victoria.

”Este meciul sezonului, dar asta pentru că băieții au muncit în această perioadă, au făcut aceste puncte care ne permit să depindem doar de noi. Este un lucru important pentru că sunt echipe care au investit de trei-patru ori mai mulți bani și nu au șansa ca la ultimul meci să joace și să depindă doar de rezultatul lor. Este o partidă frumoasă. Nu mă gândesc acum că Craiova vine după rezultatele negative din acest început de an. Au un nou antrenor. Chiar dacă am fost un jucător care a pus accent pe spectacol și mi-a plăcut modul acesta de abordare a meciurilor, acum, din poziția pe care o ocup, mă interesează mai mult această calificare în play-off, pentru că am muncit foarte mult și ne dorim să obținem acest lucru”, a declarat Ianis Zicu, citat de site-ul oficial al clubului Farul.

Farul nu are probleme de lot înainte de deplasarea de la Craiova.

”Din fericire, toată lumea este sănătoasă și mergem să câștigăm. Da, este o partidă pe care cu toții o așteptăm cu foarte mult interes, dar ar trebui să fim echilibrați, să fim inteligenți și să nu ne apese foarte mult această intensitate și importanță a meciului, pentru că riscăm să cădem în latura cealaltă și să nu putem să fim noi. Este important să înțelegem că, până la urmă, este un sport și trebuie să fim limpezi, să fim relaxați, să putem să jucăm fotbal. Ca să obținem ceva acolo trebuie să marcăm goluri și să câștigăm meciul”, a adăugat Zicu.

Meciul dintre U Craiova 1948 – FC Farul va fi arbitrat de Rusandu Lucian din Sfântu Gheorghe, ajutat de Bucsi Imre-Laszlo, tot din Sfântu Gheorghe, și de Slabu Stelian din Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.