Un medic a trecut prin momente de groază după ce un tânăr i s-a urcat cu forţa în maşină, în parcarea unui magazin din Constanţa!

0
7348

Glumă idioată, în parcarea unui magazin! Totul, pentru o filmare pe TikTok!

O glumă proastă a avut loc în parcarea unui magazin, situaţia fiind relatată de un medic, o femeie, care s-a trezit cu un tânăr în maşină! Respectivul a dat de înţeles, după ce a băgat spaima în femeie, că urmează să apară în filmuleţul pe care îl realiza pentru TikTok! Şi, într-adevăr, filmuleţul a fost postat pe TikTok, tânărul dorind, în mod evident, să se facă remarcat pe reţelele de socializare.

Iată relatarea medicului Dana Ioana Mănac:

Parcarea Mega Image, intersecția Casa de Cultură, Constanța,aproximativ orele 18.30-18.45. Mi-am încărcat cumpărăturile în portbagaj și am urcat în mașină. Mașinii mele nu i se blochează automat ușile și în timp ce încercăm să pun contactul, am văzut că un individ deschide ușa,cu telefonul în mână. I-am zis “Ieși afară!”, nimic, a urcat pe locul din dreapta ținând în continuare telefonul în mână pe butonul de înregistrare video; l-am împins cum am putut, am început să țip, timp în care a pus mâna pe mine. Într-un final, a ieșit, eu eram șocată, tremuram din toate încheieturile. S-a dus la ceilalți 2 prieteni ai lui, unul din ei strigând după mine “O să vedeți filmulețul pe TikTok!”. La toată aceasta scena participa, pasiv evident, un cetățean aproximativ de vârstă mea care mi-a spus “Copii, fac și ei glume”. Dacă încă te uiți la postarea asta și consideri că “E o glumă”, îți propun să te gândești așa: dacă era iubita ta, mama ta, sora ta în poziția mea și telefonul era un cuțit de exemplu, oare mai vedeai totul ca o glumă? Am rugămintea distribuirii acestei postări, pentru identificarea acestui individ ( plângerea la Poliție e deja făcută pentru multiplele infracțiuni, având în vedere și starea de alertă națională și justificarea deplasării, precum și încălcarea proprietății personale). Daca vezi o postare pe TikTok (eu personal nu am și nici nu știu cum funcționează) sau altă platforma în care un individ intră într-o mașină alba cu interior crem, și pe scaunul din stânga este o tipă îmbrăcată în pantaloni negri și geacă de blugi (eu), anunță – mă, filmulețul nu e fake. Refuz să cred că asta e lumea “normală” în care trăim, că pentru vizualizări, sperii un om total de-a #@&%*. Îmi doresc să mă simt în siguranță în orașul în care trăiesc (Constanța), iar în acest moment nu mă simt, având în vedere că acest lucru s-a petrecut sâmbătă în amiaza mare”.

Contactată de Focus Press, dr. Dana Ioana Mănac a precizat că a sesizat Poliţia. “Dacă era o femeie de 50 de ani, cu afecţiuni cardiace şi făcea infarct pe loc? Eu am făcut totul public, pentru a nu se crea un precedent”, a adăugat Dana Mănac.

VIDEO:

https://www.tiktok.com/@xfollowacum/video/6819673114490817797?u_code=d51bij8j2298k5&preview_pb=0&language=ro&_d=d51bi4d2lgmaj9&timestamp=1587843795&utm_source=copy&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&share_app_name=musically&share_iid=6801156600109532933&fbclid=IwAR2tiAcnENVbFDYhurq__Iphmm3ulf7M-P2pvBBDMtm-PwX7VAVzH2GGjVs&source=h5_m

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.