Un mic traficant de țigări a fost prins la ieșirea din Portul Constanța

0
289
Echipaj al Poliției de Frontieră. FOTO Poliția de Frontieră

Un bișnițar care încerca să scoată din Portul Constanța mai multe cartoane cu țigări s-a ales cu dosar după ce a fost depistat de către oamenii legii. Individul a fost oprit pentru un control de către poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, la poarta  de acces 10 bis  în Portul Constanța.

 Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în seara de 12 septembrie, în jurul orei 22.00, au oprit în zona Porții de acces nr. 10 bis a Portului Constanța, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un constănțean, în vârstă de 47 de ani, fiind însoțit de un alt bărbat, tot din Constanța.

În urma controlului efectuat, în portbagajul și interiorul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 2.400 ţigarete de contrabandă, diferite mărci, care nu aveau aplicate timbrul pentru produse accizabile.

Din primele cercetări s-a stabilit că ţigările aparţin conducătorului autoturismului, care a declarat că au fost achiziționate pentru consumul propriu.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.