Un minor, surprins de camerele video în timp ce vandaliza un autobuz al CT BUS

0
1033

Camerele de supraveghere din noile autobuze CT BUS surprind tot felul de situații din mijloacele de transport în comun. De această dată, un minor a fost filmat în timp ce a mâzgălit, atât în interiorul autobuzului, cât și în exteriorul acestuia cu un spray cu vopsea.

Reprezentanții CT BUS spun că, din păcate, unii constănțeni aleg să ignore cu bună știință orice regulă de comportament civilizat. Personalul de curățenie al CT BUS se confruntă, zi de zi, cu adevărate provocări în munca de igienizare a mijloacelor de transport în comun, de la semințe și ambalaje, până la vopsea și graffiti.

Un astfel de caz a fost surprins și de camerele de supraveghere dintr-un autobu: un minor care făcea parte dintr-un grup, cu ajutorul unui spray cu vopsea face mai multe pete în interior și chiar și pe exterior, după ce coboară.

Potrivit directorului CT BUS, Bogdan Niță, a fost depusă o plângere la IPJ Constanța pentru a fi găsit minorul și părinții săi, care sunt răspunzători de el, să răspundă.

Constănțenii sunt rugați să se implice atunci când observă nereguli în mijloacele de transport în comun:

  • Atrageți atenția celor care încalcă regulile !
  • Sesizați șoferul CT BUS și/sau Poliția Locală/ Națională atunci când sunteți martorii unui act de vandalism !
  • Păstrați curățenia în mijlocul de transport și încurajați-i și pe ceilalți să facă la fel !

Numărul actelor de vandalism din mijloacele de transport în comun din municipiul COnstanța este în continuă scădere din 2019.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.