Un nou bloc în cartierul Palazu Mare pe malul lacului Siutghiol

0
855

Încet, dar sigur, cartierul Palazu Mare devine un pol de atracție pentru investitorii imobiliari. Dacă acum câțiva ani nu erau atât de multe blocuri, predominante fiind casele, acum din ce în ce mai multe imobile se ridică în acestă zonă. De exemplu, un ansamblu rezidențial cu blocuri de 9 etaje va prinde contur în Palazu, iar acum a fost depus un nou proiect pentru un alt bloc, de această data de 3 etaje.

Firma Pavement Serv SRL a solicitat acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+3E+ET Tehnic locuințe colective, amenajări incintă, împrejmuire teren și organizare de șantier”, ce va fi amplasat în municipiul Constanta, cartierul Palazu Mare pe strada Iosif Iser nr. 6 + strada Theodor Palady nr. 3. Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23 şi la sediu titularului Pavement Serv SRL, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Înfiinţată în anul 2001, Pavement Serv SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Batu Dumitru este administrator și deține 33 % din capitalul social. Tot 33 % are și Batu Cristian și un alt procent tot de 33 % îl deține firma Kardinal Funding SRL. Pavement Serv SRL se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.