APM dă undă verde: Imobil de locuințe colective de 6 etaje, pe bulevardul Mamaia

0
181
FOTO CU ROL ILUSTRATIV

Continuă să se construiască în municipiul Constanța. Sanda Mirela Guță intenționează să edifice, un bloc de șase etaje pe bulevardul Mamaia la numărul 161.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de investitor, decide, după consultările desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 3 martie a.c., că proiectul: ”Construire imobil 2S+P+6 etaje+ terasă circulabilă având funcțiunea de locuințe colective cu spațiu comercial la parter”, amplasat pe bulevardul Mamaia, nr.161, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Astfel, pe amplasament se propune realizarea unui imobil 2s+P+6etaje+Terasă circulabilă având funcțiunea de locuințe colective cu spațiu comercial la parter . Suprafața totală a terenului este de 490mp dintre care aproximativ 166 mp spații verzi.

Proiectul include și 25 de locuri de parcare.

Imobilul va fi racordat la rețele tehnico-edilitare existente în zonă, respectiv de alimentare cu apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială, alimentare cu energie electrică, telecomunicaţii și gaze naturale.

Precizăm că pe terenul proprietate privată există deja o construcție, un imobil  C1-locuință.

Sanda Mirela Guță este administrator al societății Intim SRL, înființată la data de 22 aprilie 1991, și deține 53% din acțiuni, iar restul de 47% îi revine lui Gheorghe Frîncu.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.