Un nou centru SPA se va construi în Eforie Sud

0
469

Complexul Excelsior din Eforie se extinde. Reprezentanții hotelului au în plan să construiască un centru spa. În ultimul timp tot mai mulți români își doresc să meargă la un hotel care are și un centru spa, asta pentru că nevoia de relaxare este din ce în ce mai mare. Astfel, cei de la Complex Excelsior au solicitat acordul de mediu pentru ridicarea unui centru de întreținere și recuperare.

Primele centre spa au apărut în România acum mai bine de 10 ani, în Bucureşti. Între timp, piaţa a evoluat – chiar dacă mulţi ani creşterea a fost de 5-6% pe an, tendinţa, chiar şi pe perioada crizei, a fost ascendentă. Astăzi, în aproape toate marile oraşe din ţară există cel puţin câteva un hotel cu spa. La Eforie se va mai construi un centru spa.

APM Constanța, a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire centru de întreținere și recuperare a sănătății Complex Excelsior Sea & Spa”, amplasat în orasul Eforie, localitatea Eforie Sud, strada Dezrobirii nr. 4, titularul investiției fiind Complex Excelsior S.A. Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul societății.

Hotel Excelsior este un hotel de 2 stele, situat în zona de nord a stațiunii (este al doilea hotel de la intrarea pe faleză), la numai 50 de metri de plajă. Hotel Excelsior este construit pe 4 etaje și reprezintă una dintre cele mai convenabile variante de cazare din stațiune, deoarece oferă spații de cazare renovate la tarife scăzute.

Complex Excelsior SA a fost fondată în 1995 și are ca obiect de activitate hoteluri și alte facilități de cazare. Administrator este Nicolici Tudora, iar asociați sunt Oren Milshtain și Sohnut Lebituah 2015 Baam.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.