Un poliţist de la Rutieră, primul care a intervenit să salveze victimele accidentului din staţiunea Mamaia

1
21314

Un grav accident rutier a avut loc în seara de vineri, 5 martie, în stațiunea Mamaia: două autoturisme, un Volskwagen şi un Audi au intrat în coliziune. La faţa locului a ajuns, rapid, şi un echipaj de la Rutieră care se afla în patrulare. De altfel, oamenii legii au fost primii care au intervenit pentru a ajuta victimele, până la sosirea cadrelor medicale de la Ambulanţă.

Conform oamenilor legii, “în jurul orei 22.30, agentul de poliție George Priemschi din cadrul Biroului Rutier Constanța se afla în patrulare împreună cu colegul său, în stațiunea Mamaia. În momentul în care au auzit o bubuitură puternică, și-au dat seama că este vorba despre un accident rutier, care se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau. Au avut dreptate – coliziune frontală între două autoturisme. Polițiștii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp. În timp ce colegul său a sunat pentru a anunța evenimentul și a solicita echipaje medicale, George a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime. Apropiindu-se, și-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, așa că a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii – una dintre victime era în stare de inconștiență, însă ulterior și-a revenit. În timp ce le acorda primul ajutor, așteptând venirea colegilor săi și a cadrelor medicale, unuia dintre bărbații răniți i s-a făcut frig, iar colegul i-a dat geaca de la uniformă. Victimele au fost transportate la spital, fiind conștiente, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

De precizat că în urma accidentului trei persoane au fost rănite: unul dintre șoferi, o pasageră din Audi și o pasageră din VW. De precizat că poliţistul de la Rutieră care a intervenit este din Năvodari, are 22 de ani şi lucrează în Poliţie din septembrie 2019.

A.C.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.