VIDEO Accident rutier grav în stațiunea Mamaia

0
13912

Un grav accident rutier a avut loc în seara de vineri, 5 martie în stațiunea Mamaia. Un autoturism a virat peste banda dublă continuă, iar pentru a-l feri, un șofer a tras de volan și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar.

Potrivit martorilor, șoferul unui Audi A6 care circula dinspre Iaki ar fi tăiat banda dublă continuă și a intrat pe o stradă cu interzis. Pentru a evita coliziunea cu acesta, un șofer speriat a tras de volan și a intrat în altă mașină care venea din sens opus.

La fața locului au fost găsite mai multe victime.

UPDATE, ce spun oamenii legii:

“În jurul orei 22.30, agentul de poliție George Priemschi din cadrul Biroului Rutier Constanța se afla în patrulare împreună cu colegul său, în stațiunea Mamaia. În momentul în care au auzit o bubuitură puternică, și-au dat seama că este vorba despre un accident rutier, care se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau. Au avut dreptate – coliziune frontală între două autoturisme. Polițiștii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp. În timp ce colegul său a sunat pentru a anunța evenimentul și a solicita echipaje medicale, George a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime. Apropiindu-se, și-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, așa că a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii – una dintre victime era în stare de inconștiență, însă ulterior și-a revenit. În timp ce le acorda primul ajutor, așteptând venirea colegilor săi și a cadrelor medicale, unuia dintre bărbații răniți i s-a făcut frig, iar colegul i-a dat geaca de la uniformă. Victimele au fost transportate la spital, fiind conștiente, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.