Un polițist local, bătut de doi luptători

4
1709

Un poliţist local a fost bătut de doi vecini din sat şi i-a fost vandalizată şi maşina. Bărbatul se afla în timpul liber şi potrivit informaţiilor noastre, el a fost cel care a căutat scandalul.


„În seara zilei de 5 aprilie a.c., orele 01:15, a fost bătut un poliţist în timpul său liber şi i-a fost vandalizată maşina! Frații Stoica, George şi Lucian, împreună cu prietenii lor. Aceşti patru indivizi, luptători de performanţă fac legea în Satul Dorobanţu, toţi locuitorii sunt speriaţi de ei. Poliţia nu le face nimic, sunt interlopii satului şi nu păţesc niciodata nimic!”, se arată în mesajul transmis redacţiei noastre de o rudă a poliţistului.
Însă, potrivit oamenilor legii, lucrurile nu au stat chiar aşa. Fraţii Stoica se aflau sâmbătă, 4 aprilie, a.c., cimitirul din localitate pentru a-şi îngropa mama. Paznicul cimitirului le-a spus că nu au voie să stea prea mult, însă aceştia nu au fost de acord. În acele momente, poliţistul local, Cioancă Stelică, care se afla în afara programului de muncă, a intervenit pentru a aplana conflictul. După câteva minute au ajuns la faţa locului şi reprezentanţii IPJ Constanţa care au calmat spiritele şi toată lumea a plecat liniştită. Dar, se pare că poliţistul local nu a încetat şi i-a urmărit pe cei doi bărbaţi prin sat. În momentul în care s-au întâlnit a izbucnit un nou conflict, iar unul dintre bărbaţi a vandalizat maşina poliţistului local şi l-a şi lovit pe acesta. Facem precizarea că poliţistul local din Dorobanţu este cunoscut ca fiind un justiţiar pe cont propriu.

M.G.

4 COMENTARII

  1. nu este adevarat! lucrurile nu s-au petercut asa cum spun infractorii STOICA ; mama lor nu este decedata ! doar daca mai nou scoatem certificate de deces si ne ingropam parintii de vii!!!

  2. Cimitirul nu are paza.A fost bătut paznicul care păzea domiciliul unei persoane fizice. Ar tb sa luati si declaratiile paznicului si al copiilor acestuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.