Un profesor de engleză a agresat sexual două eleve minore, de 13 ani, în timpul meditațiilor

0
331
Foto cu rol ilustrativ, sursa: jurnalmm.ro

Un profesor de limba engleză, din Călărași, este acuzat pentru că și-ar fi agresat sexual elevele în timpul meditațiilor. Este vorba despre două eleve în vârstă de 13 ani. Minorele le-au povestit părinților că dascălul a avut un comportament total deplasat. Și le-a atins în zonele intime. Au fost alertate autoritățile, iar bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

După audierile la Parchet, profesorul a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, conform deciziei luate e magistrați. Asupra cadrului didactic planează o acuzație gravă: cea de corupere sexuală a minorilor. Cazul este instrumentat de Serviciul de Investigații Criminale, conform Europa FM.

Polițiștii au efectuat în urmă cu două zile și o percheziție la locuința profesorului. Acolo unde s-ar fi petrecut faptele penale. În urma cercetărilor oamenii legii au ridicat mai multe dispozitive de stocare. În prezent, el nu mai lucrează în învățământ. Și acordă mediații la limba engleză, la domiciliu. În trecut, a activat ca și cadru didactic la mai multe școli din județul Călărași, conform sursei citate.

Acesta nu este un caz singular. Un profesor de educație fizică și de sport în vârstă de 29 de ani din comuna Topolog, județul Tulcea, a fost arestat preventiv, toamna trecută, după ce a făcut sex cu trei eleve minore de 14 și 15 ani, de la școala din localitate. Bărbatul a fost acuzat de „săvârşirea a trei infracţiuni de act sexual cu minori în formă continuată”.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.