Un pușcăriaș bolnav de HIV, cu 5 condamnări la activ, a mușcat un polițist din Medgidia

0
5423

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a început să înjure ceilalţi călători, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării. Conform surselor noastre, individul era băut.

În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de duminică, 11 octombrie, unde a ispăşit o pedeapsă de 1 an şi 10 luni, pentru furt. Conform oamenilor legii, bărbatul este din Bucureşti, are 36 de ani şi 5 condamnări ispăşite până în prezent, pentru furturi şi tâlhării.

Totodată, s-a stabilit și faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Individul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

“Starea colegului noastră este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Va fi testat şi sperăm ca rezultatul analizelor să fie bune”, au precizat poliţiştii de la Transporturi.

C.S.

UPDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.