Un spărgător de magazine din Siminoc le râde în nas tuturor, după ce a fost lăsat în libertate la Parchet

1
4311

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Siminoc, a reușit să atragă atenția polițiștilor, din nou, deși are cazierul pătat. Este cercetat, pentru a doua oară, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 17/18 martie a.c., tânărul a pătruns prin efracție într-un magazin alimentar, aflat în imediata apropiere a unei instituții de învățământ, de unde s-a servit în voie cu mai multe sticle cu băutură, țigări și produse alimentare. În aceeași noapte, individul a încercat să intre, tot prin efracție, și într-o locuință din aceeași zonă, însă fără succes.

A doua zi, polițiștii au fost sesizați cu privire la spargerea de la magazinul alimentar, iar în urma cercetărilor a fost identificat și autorul.

Oamenii legii au făcut chiar și percheziții la domiciliul tânărului, în vederea recuperării bunurilor furate. Oamenii legii l-au audiat, după care a fost dus la Parchetul Judecătoriei Constanța, pentru a se lua o măsură preventivă împotriva sa, mai ales că nu se afla la prima faptă de acest gen. Numai că procurorii au decis continuarea cercetărilor în stare de libertate, probabil neconsiderând că puștiul ar putea reprezenta pericol public.

Doar că, atât persoana vătămată, respectiv proprietarul magazinului spart, dar și polițiștii și comunitatea locală, cu toții s-au simțit cumva indignați de această decizie a magistraților, mai ales că individul merge prin sat și le râde în nas.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. Din păcate ati reusit sa prezentati doar o parte din adevar. Mă întreb dacă acesti procurori care au cercetat acest caz si au fost atat de ,, intelegatori,, fata de acești răufăcători recidivisti ar fi stiut tot adevarul, aceiasi decizia ar fi luat? Datele corecte ar fi trebuit sa reiasă si din raportul intocmit de politiei pe baza celor intamplate. De fapt acesti răufăcători, au pătruns prin efractie intr unul din imobilele din vecinătatea magazinului mentionat in care se afla o bătrână de 73 de ani, singura, pe care au speriat-o foarte rau, au agresat-o emotional, incat in următoarea zi a decedat la Spitalul județean din Constanța. Oare acesti indivizi mai pot fi considerați neprimejdiosi pentru societate si cercetati in libertate? Acel procuror ar fi procedat la fel dacă acea bătrână ar fi fost mama lui? Cite persoane ar trebui să mai moară ca să poată fi tras la răspundere si să nu mai umbe liber prin sat? Câte case si magazine ar trebui sparte si vandalizate ca să poată fi arestat acest individ? Unde sunt organele competente care trebuie să ne apere de acesti oameni care vor deveni si mai periculoși in aceste condiții? Sunt tristă si indignata de lipsa masurilor luate împotriva acestui infractor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.