Un tânăr a ajuns la Poarta Albă pentru conducere fără permis, iar alți doi s-au ales cu dosare penale

0
222
Polițiștii au aplicat sancțiuni. FOTO IPJ Constanța

Deși polițiștii întocmesc zilnic zeci de dosare penale pentru infracțiuni la legea circulației, încă există teribiliști care se încumetă să se urce la volan, crezând că lor nu li se poate întâmpla să fie surprinși.

Încă o dovadă a faptului că se înșeală, marți, 16 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un tânăr, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Dar iată că alții nu se învață minte și ignoră total normele legislative în vigoare, în domeniul rutier.

Astfel, la data de 16 martie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Spicului din localitatea Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe 16 martie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Negru-Vodă din localitatea Cotu Văii, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.