VIDEO. Iată de ce au ajuns Suliman și Vîlcu subprefecți și ce atribuții au cei doi

0
505

Într-un interviu acordat Focus Press, cei doi noi subprefecți ai Constanței, Secyl Suliman și Mihai Vîlcu, au vorbit despre activitatea lor profesională de până acum și atribuțiile pe care le-au primit, în noile funcții de la Prefectură.

„Numirea mea în funcție s-a făcut ca urmare a protocolului între P.N.L. și U.D.T.T.M.R. Am luat-o ca pe o provocare, consider că este un pas pe care pot să îl fac profesional, să îmi demonstrez că pot să urc o nouă treapă în plan profesional. Consider că experiența în mediul administrativ a fost principalul argument pentru alegerea mea.

Am ocupat și funcție de execuție, cât și funcție de conducere în Primăria Ovidiu. Astfel, am lucrat în echipă, dar am și coordonat o echipă. Experiența mea în administrația locală este un avantaj“, ne-a declarat subprefectul Secyl Suliman.

Aceasta se va ocupa de instituțiile deconcentrate și până acum s-a întâlnit cu o parte din șefii acestora, pentru a afla problemele cu acestea se confruntă, iar întrevederile vor continua.

Mihai Vîlcu este și fost candidat al Alianței U.S.R.-P.L.U.S. la Primăria Ghindărești, absolvent al Facultății de Informatică Managerială din cadrul Universității Româno-Americane, licențiat în Informatică Economică. În cadrul alianței, pentru fiecare funcție de subprefect și prefect au avut loc competiții interne.

„Am avut un concurs pe plan județean, s-au înscris mai mulți colegi, în urma evaluării candidaturilor am fost desemnați doar trei să accedem mai departe în evaluarea Biroului Național, iar acesta m-a selectat pe mine. Cred că am fost mai convingător. Nu știu ce au gândit colegii din Biroul Național, care a fost logica departajării, dar cred că a contat foarte mult și rezultatul destul de bun pe care l-am obținut la alegerile locale: un procent de 29% din voturile total exprimate. (…)

Eu am primit Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte și Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare Autovehicule“, ne-a declarat subprefectul Mihai Vîlcu.

Mai multe detalii despre cei doi subprefecți și activitatea lor, în materialul video

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.