Un tânăr de 20 de ani din Iași a murit înecat pe plaja din Olimp, acolo unde se afla cu prietenii

3
4097
Salvamarii s-au deplasat cu barca la intervenție. FOTO Cătălin SCHIPOR

Salvamarii din stațiunea Olimp au scos pe mal un bărbat care a fost luat de curenți și de valuri și tras în larg. Victima a fost scoasă pe uscat în stare de inconștiență.

În ajutorul salvamarilor s-au deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD B și un echipaj cu medic din cadrul SAJ, care au început manevrele de resuscitare.

Știre în curs de actualizare

Potrivit martorilor, pentru scoaterea bărbatului s-a format un lanț uman. S-au chinuit minute în șir pentru a fi adus la mal.

UPDATE h. 12.25

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, viața tânărului nu a mai putut fi salvată. Este vorba de un bărbat de aprox 20 de ani din Iași

3 COMENTARII

  1. Tânărul a fost observat și scos din apa de către turiștii de pe plaja ce au format un lanț uman. Salvamarii au sosit după cei de la Smurd in ciuda faptului ca steagul galben roșu indica faptul ca plaja era sub supravegherea salvamarilor.

  2. Nu știu de ce nu era pus un steag rosu de avertizare. Am fost pe plaja când s a întâmplat tragedia. Nu a existat niciun salvamar care sa pazeasca zona, dar oferă plaje particulare cu sezloange….

  3. Iar pozele care tot apar peste tot cu acest incedent sunt false, pe aceasta plaja este un singur puct de salvamarii undeva foarte departe, iar ei stau doar acolo nu se plimba pe plaja si nu pot supraveghea nimic. Din 3 zile nici macar odata nu am auzit fluierul sau vazut salvamarii pana in momentul acestui tragic eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.