Un tânăr de 29 de ani candidează la Primăria Amzacea, sătul de faptul că în comună „nu s-a făcut nimic de 20 de ani” – GALERIE FOTO!

0
8625

Adrian Gobeajă este tânăr, are 29 de ani, şi a decis să se implice în politică pentru că în localitatea în care s-a născut şi în care locuieşte cu familia sa “nu s-a făcut nimic de 20 de ani”. Dovadă stau străzile neasfaltate, imobilele lăsate în paragină, terenurile “înghiţite” de buruieni sau de munţi de gunoaie ori un loc de joacă (în satul General Scărişoreanu) care pare desprins din filmele de groază!

Tânărul va fi candidatul Pro România la alegerile locale din acest an şi este născut şi crescut în localitatea Amzacea (de care aparţin General Scărişoreanu, Amzacea, Casicea). A terminat Facultatea de Agricultură şi se ocupă de agricultură alături de părinţi. Este căsătorit şi are un copil. Faptul că are un copil îl face preocupat de viitorul localităţii în care trăieşte: „Nu vreau să plec la oraş, dar dacă mă uit în jurul meu…  realizez că în ultimii 20 de ani nu a existat preocupare pentru copii. Ce le oferim noi copiilor? Drumuri pietruite, spălate de fapt de piatră, la ultima ploaie, străzi cu gropi şi loc de joacă  neadecvat. Asta oferim noi copiilor noştri? Uliţe cu noroi?”, spune Gobeajă.

Tânărul susţine că printre primele lucruri pe care le-ar face ca primar ar fi tocmai asfaltarea drumurilor şi locuri de joacă pentru cei mici. „Depinde şi ce e în primărie, trebuie văzut dacă e nevoie de proiecte pentru accesarea de fonduri europene. Dar nu e ceva de nerealizat”, a conchis Gobeajă.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.