Un tânăr din Ovidiu a fost prins conducând, deși nu avea permis. Un alt individ a fost trimis la ”Beciul Domnesc” pentru aceeași faptă

0
1082
Imagine de arhivă, FOTO Cătălin SCHIPOR

Teribiliștii care se încumetă să se urce la vola și să conducă pe drumurile publice fără a avea permis de conducere, sunt depistați zilnic de polițiști și trimiși acolo unde le este locul. Vă prezentăm două cazuri: unul de la Ovidiu, celălalt de la Medgidia.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, luni, 7 decembrie, în jurul orei 15.15, un tânăr de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Talazului din orașul Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 50 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an de închisoare, sub aspectul săvârșirii aceleiași infracțiuni ca în cazul tânărului din Ovidiu: conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.