Un violator în serie a fost reținut de polițiști. Bărbatul, actor de profesie, amenința femeile cu un cuțit

0
347
Imagine cu rol ilustrativ, FOTO -Ichigo121212/Pixabay

Un violator în serie a fost reținut de polițiști în Capitală. Bărbatul care a jucat în mai multe reclame amenința femeile cu un cuțit în plină stradă sau în lift, potrivit Realitatea PLUS.

Polițiștii au primit plângeri de la trei femei, dar nu exclud ca individul să fi avut mai multe astfel de atacuri. Primul caz a fost înregistrat la începutul lunii noiembrie 2020, atunci când bărbatul a amenințat cu cuțitul o femeie care mergea spre casă. Mai apoi, polițiștii au mai primit două plângeri de la femei care semnalau că în timp ce se aflau pe stradă sau în lift, au fost amenințate și abuzate sexual. Polițiștii au făcut o percheziție la domiciliul bărbatului și l-au reținut. El urmează ca el să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Se temea că va fi observat, el profita că zona era pustie. E bine că femeile respective au avut curaj și au reclamat, deoarece, de obicei, nu fac acest lucru din diferite motive”, a declarat Dan Antonescu, expert criminolog, la Realitatea PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.