Pompierii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere

0
95
Accident rutier în Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Echipajele SMURD și de descarcerare ale ISU Ialomița au intervenit în seara de 1 februarie la două evenimente rutiere pentru a acorda, alături de alte echipaje de salvare, primul ajutor medical victimelor rezultate.

Echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost alertați în data de 1 februarie a.c., în jurul orei 18.20, să intervină la un accident rutier produs pe DN2, în comuna Movilița, în care au fost implicate un camion și un autoturism. La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanța SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Din evenimentul rutier au rezultat două victime, ocupanții autoturismului, un bărbat și o femeie cu vârste de 25 de ani, care au fost evaluate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției; ulterior victimele au refuzat transportul la spital. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

De asemenea, echipajele din cadrul Gărzii de pompieri Slobozia au fost alertate în jurul orei 21.30, să intervină la un accident rutier produs în municipiul Slobozia, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanța SAJ Ialomița – substația Slobozia. Din evenimentul rutier a rezultat o victimă de sex feminin, care a fost evaluată de echipajele medicale de la locul intervenției; ulterior aceasta a refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil;

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.