Undă verde pentru Euro Vial Residence: va construi un hotel de 8 etaje în staţiunea Mamaia

1
1679
Imobile construite de Euro Vial

Societatea Euro Vial Residence SRL, controlată de omul de afaceri Virgil Lixandru mai bifează o investiție în Constanța. Municipalitatea a emis în cadrul zilei de marți, 2 noiembrie a.c., Autorizația de Construire pentru un hotel de opt etaje în stațiunea Mamaia.

Conform actului cu numărul 882, eliberat de Primăria Constanța, pe bulevardul Mamaia, la numărul 523C se va edifica un imobil în regim de înălțime de D+P+5-8 Etaje cu funcțiunea de hotel, apartament, împrejmuire teren, organizare de șantier și amplasare firmă luminoasă. Valabilitatea actului este de 12 luni.

Precizăm faptul că această societate are în derulare mai multe proiecte imobiliare în municipiul Constanța, iar în luna martie a anului curent, Primăria municipiului Constanța a emis două Certificate de Urbanism pentru societatea Euro Vial Residence SRL privind modificarea unui proiect prin supraetajare. Inițial, proiectul la care facem referire prevedea un regim de înălțime de 2S+P+5 etaje. Amplasamentul este situat pe bulevardul Mamaia, numărul 341K, zona Dolce Vita.

Euro Vial Residence SRL are ca asociați pe Laurențiu Mugurel Manta (30%) și pe Ion Virgil Lixandru (70%). Anul trecut, firma constănțeană a obținut un profit net de peste 477.000 de lei, la o cifră de afaceri de aproximativ 900.000 de lei, având ca obiect de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară.

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

  1. Acești cetățeni nu au și alte cunoștințe în a descoperi și alte afaceri in alte domenii căci vedem la ei că sunt niște copii al afacerilor de tip ceausisto-comunist cînd s-au construit in Romania milioane de apartamente dar azi cînd multi romani pleacă din țară pentru un loc de muncă mai bine plătit afara pe aceste constructii apocaliptice cine le v-a ocupa????!!???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.