Unde vă puteți vaccina în Municipiul Constanța

0
885

Campania de vaccinare din județul Constanța decurge foarte bine, cel puțin așa spun autoritățile locale și județene. Din ce în ce mai mulți oameni se programează pentru vaccinare, vaccinul preferat de constănțeni fiind Pfizer. În municipiul Constanța este cel mai mare centru din județ, la Pavilionul Expozițional unde sunt 34 de fluxuri deschise și unde oamenii stau zilnic la coadă. Dar acesta nu este singurul centru de vaccinare din oraș.

Până acum la nivel național au fost administrate un număr total de doze de vaccin împotriva COVID-19 de 3.359.006, la un număr de 2.132.024 persoane din care 905.042 persoane vaccinate cu 1 doză și 1.226.982 persoane vaccinate cu 2 doze. La nivelul județului Constanța au fost vaccinate până acum cu ambele doze 98.410 de persoane. Cei mai mulți oameni au ales vaccinul Pfizer, 44.846, fiind vaccinați până acum cu ambele doze.

Pentru că centrul de la Pavilonul Expozițional are cel mai mare număr de fluxuri, acolo sunt și cele mai multe persoane în așteptare. Însă, în municipiu mai sunt deschise alte cinci centre. Acestea sunt la Academia Navală Mircea cel Bătrân, Centrul Militar Județean, Comandamentul Brigăzii 9 Mecanizată, Spitalul Militar de Urgență și Școala de Aplicații a Forțelor Navale Constantin Bălescu.

Alte centre de vaccinare în județul Constanța mai sunt la: Medgidia-Policlinica din cadrul Spitalului Municipal Medgidia, Mangalia-Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, Năvodari-Centrul multifuncțional de sănătate Năvodari, Cernavodă-Fosta cantină incintă campus școlar Spitalul Orășenesc Cernavodă, Ovidiu-Centrul Cultural Elena Roizen, Valu lui Traian-Centrul pentru Tineret, Eforie-Complex “Steaua de Mare”, Cumpăna-Centrul socio-educativ, Hârșova-Spitalul Hârșova, Mihail Kogălniceanu-Grădiniță, Techirghiol-Centrul Sportiv Sparta și Cogealac-Grădiniță.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.