Universitatea Maritimă din Constanţa, gazda Bursei locurilor de muncă

0
173

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Constanţa anunţă organizarea bursei locurilor de muncă în data de 27 iulie 2021. Evenimentul va avea loc în intervalul orar 11:30 -14:30, la Universitatea Maritimă din Constanţa şi are ca scop facilitarea accesului persoanelor interesate de locurile de muncă disponibile şi înteracţiunea directă cu agenţii economici.

Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceştia să poata alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

La acest eveniment pot participa toate categoriile de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune şi să încadreze în muncã persoane din rândul şomerilor sunt aşteptaţi să depunã „Situaţia privind locurile de muncă vacante“ la sediul A.J.O.M Constanţa, str. Lacului, nr. 14, Compartimentul Mediere, telefon: 0241.481.537. INT 4, 0241.481.546. INT 1, FAX: 0241.481.553, e-mail: constanta@.anofm.gov.ro.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.