VIDEO. A fost inaugurat programul #ComeToSEAus

0
109

În cursul zilei de sâmbătă, 17 iulie a.c., reprezentanții “Constanța, Capitala Tineretului 2021- 2022”, au inaugurat, începând cu ora 11.00 programul #ComeToSEAus, în Portul Turistic Tomis, din municipiul Constanța.

Au fost prezenți primarul Constanței, Vergil Chițac, Ligia Deca, consilier prezidențial, Adrian Cîrstea, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Cătălin Lazăr, director cabinet secretar de stat Tineret MTS, Mihai Dragoș, vicepreședinte al Consiliului Consultativ de Tineret al Consiliului Europei etc.

PROGRAM SÂMBĂTĂ, 18 iulie a.c., Portul Turistic Tomis:

16.00 – 18.00 Atelier #ComeToSEAusTOGETHER
17.00 – 19.00 Treasure Hunt by CCTR
19.00 – 20.00 Atelier #ComeToSEAusARTSY
21.00 – 23.00 Mix DJ AlbWho
Duminică, 18.07.2021, începând cu ora 18.00, pe parcarea supraetajată a City Park Mall, se dă startul evenimentelor din cadrul proiectului #ComeToSEAusCool, ediția „Rock on the Roof“ cu Irina Rimes.

„Proiectul #ComeToSEAusCool încearcă să arate întregii țări coolness-ul constănțenilor prin organizarea a opt evenimente artistice – astfel dezvoltând un calendar pentru tineri pe tot parcursul anului. Proiectul vizează, în primul rând, promovarea tinerelor talente, asigurând, prin intermediul acestora, accesul la cultură într-o manieră neconvențională, adresată tinerilor.

Ediția «Rock The Roof» își propune să valorifice tinerele talente din comunitatea de muzică pop-rock, prin integrarea a 2 momente artistice, cu două trupe de artiști – Andrei Banuta și Irina Rimes , într-un concert de tip On The Roof“, a mai explicat Ionuț Barbu.

Intrarea la concert este gratuită și se va face pe bază de brățară. Persoanele interesate își pot procura brățările conform următorului program:

Vineri, în intervalul orar 16.30 – 22.00 – desk-ul CCTR, amplasat în piațeta liftului panoramic, nivel -1, City Park Mall
Sâmbătă, în intervalul orar 17.00 – 21.00 – desk-ul CCTR, amplasat în piațeta liftului panoramic, nivel -1, City Park Mall
Sâmbătă, în intervalul orar 16.00 – 21.00 – Portul Turistic Tomis (zona Restaurantului On PLONGE)
Duminică, în intervalul orar 11.00 – 13.00 – desk-ul CCTR, amplasat în piațeta liftului panoramic, nivel -1, City Park Mall
Ridicarea brățării și accesul în cadrul evenimentului este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanelor care prezintă rezultatul NEGATIV al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Fiecare participant va prezenta unul din documentele de mai sus atât în momentul ridicării brățării, cât și la intrarea în perimetrul destinat evenimentului.

Proiectul #ComeToSEAus este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.