Universitatea „Ovidius” și-a deschis colegiu tehnic

0
423

Elevii care nu au promovat examenul de Bacalaureat și nu numai se pot înscrie la concursul de admitere în cadrul Colegiului UOC al Universității „Ovidius”  din Constanța, în sesiunea septembrie 2020. Programele de studii pentru care pot opta aceștia sunt Analist programator și Administrator rețele locale și comunicații, cu o durată de trei semestre, în regim de colegiu tehnic non-universitar.

Studiile sunt autorizate  de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP) și, în plus, zece dintre cursanții care fac parte din grupuri vulnerabile  vor primi stimulente financiare în valoare de 300 lei pe lună.

Înscrierile la concurs au loc on-line, până pe 6 septembrie a.c., iar susținerea probei, pe 7 septembrie 2020, ora 11.00, doar dacă numărul de candidați depășește numărul locurilor disponbile (40 de locuri bugetate și 16 locuri cu taxă, în total). Astfel, admiterea cursanților se face pe bază de dosar, media de admitere fiind media de absolvire liceu.

Rezultatele finale se vor afișa pe 11.09.2020, ora 18.00

Acesta este primul concurs de admitere în cadrul Colegiului UOC, care a fost înființat în acest an, pentru desfășurarea de activități educative orientate spre formarea și dezvoltarea aptitudinilor și respectiv a competențelor profesionale și transversale în funcție de complexitatea și specificul calificărilor profesionale/ocupațiilor oferite pentru piața muncii.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.