Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri constănţeni construieşte două noi hoteluri în Mamaia

0
5635

Sammarina Imobiliare S.A. a obținut, luni, 1 septembrie, certificatele de urbanism pentru organizarea a două noi șantiere în stațiunea Mamaia, în vederea construirii a două hoteluri. Acționarii majoritari ai societății sunt soții Samara, Lidiea și Stere, cu peste 75% din capitalul social.

Două noi șantiere se vor deschide pe litoralul constănțean, pentru construirea a două hoteluri în Mamaia, de către Sammarina Imobiliare S.A. Societatea pe acțiuni a obținut, astăzi, certificatele de urbanism în acest sens. Astfel, în stațiune, în locul Braseriei Neptun se va ridica un imobil D+P+Mezanin, cu funcțiunea de hotel. Noua unitate de cazare va avea și restaurant și SPA la parter.

În luna iunie 2020, Sammarina S.A., care deține acțiuni în cadrul Sammarina Imobiliare S.A., a obținut certificatul de urbanism pentru desființarea imobilului C1 existent – spațiul comercial de 2.300mp Braseria Neptun din Mamaia.

În plus, firma în care acționari majoritari sunt soții Lidiea și Stere Samara (unul dintre miliardarii constănțeni, potrivit topurilor realizate de publicațiile financiare, acționar principal și al operatorului portuar SOCEP și vicepreședinte al Asociației Comunitatea Aromână din România) a obținut, astăzi, certificatul de urbanism pentru organizarea de șantier în vederea edificării imobilului P+4-5E cu funcțiunea de aparthotel și comerț în stațiune, în zona Braseria Mistral – Hotel Modern.

Sammarina Imobiliare S.A. a solicitat încă de anul trecut acordul de mediu pentru construirea acestei unități de cazare, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța considerând că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru acest proiect imobiliar.

Sammarina Imobiliare S.A. a declarat, anul trecut, un profit de peste 4,6 milioane de lei, activitatea principală fiind închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Sammarina S.A. a înregistrat un profit de doar 84.465 lei, din activități de servicii anexe transportului pe apă.

Valentin ISPAS

Foto: Forbes România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.