Unul fără permis, doi cu alcool ”la bord”, surprinși de polițiști pe drumurile publice

0
328
Polițiștii au reținut șase de permise de conducere

Polițiștii constănțeni au surprins în trafic mai multe persoane care, în mod normal, nu aveau voie să conducă în acel moment.

Astfel, joii,12 noiembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 67 de ani, care a condus un tractor pe raza localității Gârliciu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot pe 12 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Pecineaga, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 02.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.