UPDATE. O femeie rănită în accidentul de la Hârșova a decedat la spital

0
6592
Foto cu rol ilustrativ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ a fost sesizat de producerea unui accident rutier la ieșire din Hârșova.

Echipajele I.S.U. Dobrogea intervin, în aceste momente, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și a avut loc la ieșire din orașul Hârșova, spre Constanța. 

În urma impactului, au rezultat patru victime.

Au intervenit o autospecială SMURD B, patru ambulanțe B2 și una C2 ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Victimele au fost transportate la spital.

UPDATE. Conform primelor informații, trei victime sunt în stare gravă. Acestea au fost transferate la unitatea medicală din Hârșova, de unde vor fi transferate.

UPDATE. Conform informațiilor oferite de Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, la fața locului au fost descoperite șase persoane, dintre care patru victime, una încarcerată, posibil decedată.

Un bărbat de 53 de ani a suferit un traumatism toracic și de membru inferior și un altul, de 39 de ani, un traumatism bazin. O femeie de 70 de ani era confuză și a suferit un traumatism toracic și la coloana cervicală, iar o alta, de 50 de ani, o fractură deschisă la membrele inferioare și un traumatism cranio-facial.

UPDATE. Dintre cele patru victime, femeia de 70 de ani a decedat la Spitalul Orășenesc Hârșova.

Ceilalți trei pacienți au fost transferați la Spitalul Județean Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.