UPDATE. Incident rutier pe strada Mircea cel Bătrân. Este implicată o “vedetă” amatoare de “liniuţe”

0
7002

Un incident rutier a avut loc marți după amiază, 13 octombrie a.c., pe strada Mircea cel Bătrân, chiar în fața liceului cu același nume, din municipiul Constanța.

Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat în coliziune cu mai multe mașini care erau fie parcate, fie participante la trafic.

Unul ddintre autoturisme este un Mustang, în tematica personajului “Hoker”, de aici și inscripțiile de pe mașină, replicile cunoscute, cum ar fi “Why so serious”.

Autoturismul este cunoscut în Constanţa, proprietarul făcându-se remarcat, în urmă cu ceva timp (21 septembrie), prin staţiunea Mamaia, când făcea “liniuţe”. La acea dată oamenii legii precizau că s-au autosesizat şi fac cercetări, rezultatele urmând să fie făcute publice… vreodată.

Sursa foto: Radare & Filtre Constanța

UPDATE: Oamenii legii spun că în cazul maşinilor filmate prin Mamaia nu s-a putut stabili dacă făceau “liniuţe”! (nota redacţiei: trageţi dvs. concluzia dacă vorbim sau nu despre “liniuţe”)

“La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier i-au identificat pe conducătorii auto, iar la data de 22 septembrie a.c., cei doi au fost invitați la sediul Serviciului Rutier Constanța.În urma declarațiilor s-a stabilit faptul că cele 2 persoane nu au organizat o întrecere. Având în vedere faptul că viteza cu care circulă un autovehicul poate fi constatată doar în mod direct de către polițistul rutier, cu ajutorul mijloacelor tehnice certificate sau omologate, acest fapt nu s-a putut stabili la acel moment. În scop preventiv, polițiștii rutieri i-au atenționat pe cei doi conducători auto să respecte regulile de circulație”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.