USR-PLUS propune liberalilor să meargă pe varianta Stelian Ion la Primărie, în schimbul sprijinului pentru candidatul Mihai Lupu

1
804
Stelian Ion

Alianța USR PLUS propune tuturor forțelor de dreapta din Constanța formarea unei platforme politice care să dea prioritate dezvoltării locale și prosperității cetățenilor, prin înlăturarea PSD din fruntea administrației publice locale.

“De asemenea, chemăm alături de noi la discuții și celelalte formațiuni politice mai mici sau mai noi, societatea civilă, mediul de afaceri, intelectualii, liber profesioniștii, studenții precum și pe toți cei care doresc să transforme Constanța într-o metropolă europeană, modernă și prosperă. Este momentul să lăsăm deoparte toate nemulțumirile, ambițiile și orgoliile acumulate de-a lungul timpului. Cu toții avem o responsabilitate pentru Constanța. Încă de la alegerile europarlamentare, constănțenii au arătat prin vot că nu mai vor PSD. 20 de ani de subdezvoltare sub administrația pesedistă au făcut ca municipiul şi județul Constanța să se situeze pe locuri codașe în clasamentul național. Este timpul ca partidele de dreapta și toate forțele modernizatoare din Constanța să colaboreze şi să respecte dorința alegătorilor pentru a scoate județul Constanța de sub imperiul incompetenței și abuzului. Avem datoria să găsim cea mai bună formulă pentru ca acest lucru să se concretizeze”, transmite USR prin intermediul unui comunicat de presă.

USR-PLUS propune, conform comunicatului, următoarea variantă de colaborare: “Alianța USR PLUS să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean. Propunem, de asemenea, ca până la jumătatea lunii iulie să finalizăm negocierile astfel încât să fim în măsură să prezentăm constănțenilor formula cu care putem câștiga atât în municipiul Constanța cât și în întregul județ. Proiectul nostru este pe termen lung. Putem trimite PSD-ul acasă pentru 20 de ani de acum încolo. Subdezvoltarea în care ne-a aruncat acest partid sinistru ne obligă să ne facem un plan solid și să lucrăm la o fundație puternică”.

De precizat că din partea USR-PLUS candidatul la Primăria Constanţa este Stelian Ion, în timp ce, din partea PNL, candidatul pentru CJC este Mihai Lupu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.